Yeşil Elmalı Limonata Tarifi

Elmaların suyunu sıkın. 1/2 SB su ve şekeri bir sos tenceresine alıp şeker eriyene kadar ısıtın. Daha sonra su, elma suyu, limon suyu ve şurubu karıştırıp buzlu bardaklarda servis edin.Sep 18, 2016

Yeşil Limonata nasıl yapılır?

Hazırlanışı

  1. Adım 1. Salatalık ve elmayı yıkayıp kabuklarını soyun. Kuzukulağı ve semizotunu yıkadıktan sonra sularını güzelce süzülmesini bekleyin.
  2. Adım 2. Ardından ikisini de birleştirip katı meyve sıkacağına alın. Limon suyunu ilave edip karıştırın.
  3. Adım 3. Harika içecek için şimdiden afiyet olsun. Püf Noktası

Jun 14, 2020

Elma limonatası nasıl yapılır?

Limonların kabuğunu çok derin olmadan rendeliyoruz. Daha sonra limonları sıkıp üzerine ekliyoruz. Şekeri de katıp karıştırıp 10 dk bekliyoruz. Daha sonra suyunu katıp bir tanede elma sıkıyoruz.

Şekerli limonata nasıl yapılır?

Ev yapımı limonata tarifi Nasıl yapılır?

  1. Limon ve portakalların kabuklarını bir kaba rendeleyin.
  2. Üzerine şeker ilave edin elinizle iyice ovun.
  3. Ardından üzerine sıcak su döküp şeker eriyinceye kadar karıştırın.
  4. Kabuklarını rendelediğiniz portakal ve limonların suyunu sıkıp şekerli karışıma ilave edin.

Yeşil limonla ne yapılır?

Yeşil limonun birçok farklı kullanım alanı mevcuttur. İçeceklere ve salatalara ferahlatıcı bir tat vermesinin yanında, kabuğu hamur işlerinde hoş koku maddesi olarak kullanılabilir. İran yeşil limonun kabuğunu kurutarak baharat haline getirmekte ve yemeklerinde çeşni olarak kullanmaktadır.

Hızlı limonata nasıl yapılır?

Rendelenmiş limon kabuğu, limon suyu ve toz şekeri geniş bir kaseye alın. Eliniz ile 10 dakika ovarak şeker ve limonun iyice karışmasını sağlayın. Nanelerin yapraklarını dallarından koparıp karışıma ilave edin. Üzerine 1 su bardağı su da ekleyip karıştırın.

Şeker kullanmadan limonata nasıl yapılır?

1. adım: Limonları ve portakalları güzelce soyuyor ve dilimliyoruz. Ardından kabukları bir kaba rendeleyerek dilimlenmiş limon/portakalı rendelenmiş kabuklarla karıştırıyoruz. 2. adım: Üzerine bal ekliyoruz ve meyvelerin suyu çıkması için iyice ovalıyoruz. 4. adım: Güzelce karıştırdıktan sonra servis ediyoruz.

Limonatanın acı olmaması için ne yapmalı?

Limonatamızı limon tuzu katıp güzelce eritiyoruz.Limonatamız hazır ben hep böyle yapıyorum.Hiç acı olmuyor çok da beğeniliyor.