Denizli Diş Hastanesi Randevu nasıl alınır?

https://www.hastanerandevu.gov.tr/Randevu/ sayfasına girin….Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İletişim Bilgileri

  1. İletişim numarası: 0 (258) 261 80 01 / 0 (261) 80 02 / 0 (261) 80 03 / 0 (261) 80 04.
  2. Faks numarası: +90 (258) 212 78 16.
  3. E-posta adresi: [email protected].
  4. Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresi:

23-Jun-2020

Sidar Saraç Kimdir?

Dt.Sidar SARAÇ Hekimimiz 1984 yılı BALIKESİR Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini ANKARA'da yapmıştır. 2008 yılında GAZİ Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. 18.11.2019 tarihinden itibaren hastanemizde diş hekimi unvanıyla görev yapmaktadır.

Ağız ve diş sağlığı ne demek?

Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü Nedir? Ağız ve Diş Sağlığı bir önlisans programıdır ve bölümün amacı çalışacakları diş hekiminin yanında verilen dolgu, diş teli gibi birçok ürünün hazırlanması görevini yerine getirecek kişileri yetiştirerek sektöre katkı vermeleri beklenmektedir.

MHRS randevu nasıl alınır?

Öncelikle https://mhrs.gov.tr/vatandas/#/ linkine tıklayarak MHRS giriş sayfasına gidin.

  1. Ardından açılan sayfada T.C kimlik no ve parolanızı girerek sisteme giriş yapın. …
  2. Açılan sayfada sağ üstte bulunan 'Hastane Randevusu Al' yazısına tıklayın.

182 nedir?

MHRS; Alo 182 Çağrı merkezi üzerinden, internetten, mobil uygulamalardan hastanelerimizden ve aile hekimlerimizden vatandaşlara %99,6 erişilebilirlik seviyesinde hizmet verebilmektedir. MHRS; randevu sisteminden toplanan verileri ile yeni sağlık politikalarının gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

Endodonti ne işe yarar?

Endodonti Latince bir terimdir, endo (iç) ve donti (diş) kelimelerinden türetilmiştir. Endodonti anabilim dalı, diş pulpası (diş özü) olarak tanımlanan dişin iç kısmındaki damar ve sinir gibi canlı dokuların yanı sıra dişin kendisini çevreleyen dokularda oluşan hastalıkların tanı ve tedavisiyle ilgilenir.

DT ne anlama gelir?

Beş senelik lisans üstü öğrenim sonrasında diş hekimi Dt. (Diş Tabibi) ünvanını alır. … Diş Hekimliği fakültesini bitirdikten sonra doktora programlarına devam eden ve bitiren diş hekimleri Dr. (Doktor) ünvanı alırlar.