Halkla ilişkiler ve tanıtım hangi dersleri görür?

İletişim Bilimi, Pazarlama, İşletme Bilimi, Siyaset Bilimi, Temel Reklamcılık, Sosyal Psikoloji, Temel Fotoğrafçılık, Yönetim ve Organizasyon, Kurum Kültürü, Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri, Kişilerarası İletişim, Halkla İlişkilerde Medya ve de Teknikler, Medya Okuryazarlığı, Kitle İletişim Kuramları, Halkla

Aöf 2 yıllık kaç dönem?

MADDE 5 – (1) Öğrencilere, öğrenimlerini tamamlamaları için tanınan program süresi; 2 yıllık önlisans programları için 4 yarıyıl, 4 yıllık lisans programları için 8 yarıyıldır.

Ata aöf halkla ilişkiler ve tanıtım staj var mı?

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde zorunlu bir staj dersimiz mevcuttur.

Halkla ilişkiler ve tanıtım Açıköğretim ne iş yapar?

İş Olanakları Halkla İlişkiler ve Tanıtım Önlisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar özel ya da devlet kurumlarının iletişim, basın ve halkla ilişkiler gibi birimlerinde, ayrıca halkla ilişkiler ajanslarında çalışma imkânına sahiplerdir.

2 yıllık halkla ilişkiler bölümü mezunları ne iş yapar?

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunları, halk ile markalar arasında bağlantı kurmaya çalışır. Bu nedenle bu bölümden mezun olan kişiler reklam ajanslarında, medya kuruluşlarında, iletişim sektörü gibi pek çok alanda çalışma imkanı bulabilirler.

Açıköğretimde halkla ilişkiler bölümü var mı?

AÖF Halkla İlişkiler ve Tanıtım 2 yıllık önlisans bölümüdür. … Anadolu Üniversitesi'nin web sitesinden AÖF kayıt alanına girerek bu bölüme kayıt olabilirsiniz. Her dönem harç ücretini ödeyerek bölüme devam sağlayabilirsiniz. Ayrıca “ikinci üniversite” olarak da bu bölümü okuyabilirsiniz.

Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu ne iş yapar?

Fabrika, özel işletme, hastane, banka gibi kurumların ilgili bölümlerinde halkla ilişkiler ve tanıtım bölümlerinde etkinlik gösterirler. … Şirketlerin kurumsal iletişim bölümlerinde çalışabilecekleri gibi birçok şirketin tanıtımını yapan özel şirketlerde de çalışabilirler.